SOBRE NOSALTRES

tratamiento
QUI SOM

Estètica avançada 

i de qualitat

Sempre volent estar a l’avantguarda i pensant en el benestar dels seus clients hem evolucionat, i així a més de ser una Perfumeria Selecta s’ha creat un espai dedicat a donar serveis d’Estètica on puguis revitalitzar el teu cos i la ment gaudint d’un moment d’evasió i calma en un entorn còmode adequat a les teves necessitats on el protagonista ets tu.

T’ajudarem a fer aquells canvis que t’has proposat proporcionant-te un plus d’experiència única i inigualable per als teus sentits.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

Tractaments facials, corporals i cosmètica

Tot això gràcies a un equip d’esteticistes que mitjançant un diagnòstic personalitzat aconsegueix l’objectiu d’obtenir els millors resultats d’una forma honesta, ètica i professional, oferint els nostres coneixements i assessorament, us ajuden a escollir els productes i serveis que més us convinguin amb la finalitat de cuidar la teva salut i el teu benestar.

A La Flor del Olivo oferim tractaments facials i corporals d’alta gamma professional tant de tecnologia nano molecular com biològica i natural, també compta amb aparells d’última generació. La seva carta de Massatges consta de: Tractaments com el Quiromassatge i Limfo-circulatori o Relaxants com el massatge Egipci, tots amb olis essencials específics i naturals.

Productos de maquillaje
LA TEVA CURA INTEGRAL

Servei transversal
a la teva cura

Cuidem de tu en moments importants com l’embaràs o pre i post operatoris sempre amb les directrius fixades pel teu metge.

Volem donar-te una cura integral, per això no hem oblidat els serveis de la cura de Mans i Peus, Depilació amb ceres naturals o si prefereixes anar a allò definitiu amb el Làser de Diode per a tot tipus de pells podent fer-ho durant tot l’any.

Experts en Visagisme, Maquillatge i Lifting de pestanyes.

Amb la meta que els teus tractaments siguin encara més efectius a la zona de Perfumeria comptem un ampli ventall de productes i marques per al manteniment de la cura de la pell a casa.

Convençuts que la nostra feina és cuidar-te, et convidem a que vinguis a gaudir d’un

TEMPS PER A TU