LIPOCONTRAST – TERMÓLISIS DE CONTRAST

Maquina

LIPOCONTRAST – TERMÒLISI DE CONTRAST

Partint de la tecnologia de crio-lipòlisi que és una tècnica no invasiva, reeixida i reconeguda per la seva eficàcia en la reducció del greix localitzat, el creador de Lipocrio estant en constant recerca ha donat pas a la nova tècnica que ha revolucionat el procediment original que va més enllà gràcies al Lipocontrast Duo.

El teixit gras s’aïlla dins d’un aplicador donant lloc a un triple xoc tèrmic de calor-fred-calor, d’acord amb uns paràmetres de temps, temperatura i energia i posteriorment de fer-li un mesurament del plec greixós de la client, valorem que programa és l’oportú en cada cas.

Indicat fins i tot per al greix fibrós, (el que era una assignatura pendent en el cas de la crio-lipòlisi només d’efecte fred), en diferents àrees, abdomen, flancs, esquena, braços, cartutxeres, genolls i en el pit només en homes.

Les sessions es determinaran en funció de la profunditat del teixit gras, poden ser necessàries d’1 a 3 sessions per zona, amb un interval mínim de 4 setmanes.

EFECTE I CONSEQÜÈNCIES:
L’efecte es produeix de forma gairebé immediata, una part de les cèl·lules grasses queden inhabilitades mentre que unes altres entren en un procés d’anontosi severa, el cos les reconeix a aquestes cèl·lules atrofiades com indesitjables i s’eliminen de manera natural durant les següents setmanes.

Com a conseqüència es pot arribar a eliminar fins al 30% del teixit gras tractat. El 80% dels resultats son visibles al cap dels 20 dies, aconseguint un 33% més de resultats que una crio-lipòlisi.

RECOMANACIONS:
El tractament per si sol ja té uns resultats espectaculars, però aconseguirem un 100% d’efectivitat de forma més ràpida i a nivell general no sols en la zona tractada, si complementem el tractament durant aquestes quatre setmanes amb sessions de LPG, Diatermia o/i electroestimulació depenent de la zona o cas.

Temps de realització: 1h.
Preu: Des de 125€