CUIDAR-SE EN EL CANVI

Has començat tractaments corporals sense cap resultat?

Estàs farta de veure com la teva silueta canvia dia a dia sense poder fer res?

Aquesta situació empitjora si no hi poses remei, canviar hàbits d’alimentació i sedentarisme, i uns tractaments estetics adaptats a les teves necessitats faran un èxit d’aquest procés.

Què has de fer?

El nostre mètode

Duració de 12 setmanes, que garantitzen uns canvis substancials i reals.
En aquest primer nivell farem un estudi del teu cos, el pes les mesures, el tipus de greix, on i com s’acumula en unes certes zones no estètiques, que combinació serà la mes adequada per a millorar la teva silueta amb l’ajuda de nostra *aparatología. També valorarem els teus hàbits quotidians que no et permeten millorar i marcarem les pautes generals que hauràs de seguir. El programa , les sessions de tractament i la *aparatología que usarem estarà subjecta a aquest primer diagnostico-estudi personalitzat.
Aquests tractaments són amb els quals milloraràs la qualitat de la teva pell, eliminessis la cel·lulitis, reafirmaràs el teixit disminuiràs el volum i afinaràs la pell, millorant la teva silueta espectacularment.
La Pressoteràpia és un massatge que activa la circulació sanguínia i limfàtica, eficaç per a tractar la cel·lulitis, la retenció de líquids cames cansades etc…
Lipocointraste Duo és un mètode no invasiu per a eliminar el greix localitzat amb resultats espectaculars gràcies a la innovació del contrast tèrmic.
Sessió d’exfoliació+ producte de tractament per a domicili- Abans de començar qualsevol tractament necessitem exfoliar la pell i hidratar-la profundament, i paral·lelament als tractaments en cabina, hauràs d’usar diàriament un producte reductor i refermant que t’ajudés a aconseguir els objectius de canvi que vols.
Tindràs un *Couche que et faré el seguiment que necessites per a no desistir i al fet que el teu procés sigui un èxit.

TOTAL: 2.545€

Descompte especial promoció 50% = 1.272,50 €

DEMANAR CITA

OFERTA ESPECIAL

TOTAL 180€

SESSIÓ DE PROVA 39€