CASMARA

CASMARA

TRACTAMENTS AMB COSMÈTICA D’ÚLTIMA GENERACIÓ AMB UN PROGRAMA DE TRIPLE ACCIÓ: crema greix, drenant i d’actius refermants.

Thermoactive Casmara localitzat: Tractament que actua sobre el greix i cel·lulitis localitzada, eliminant-la i evitant la seva futura acumulació. Redefineix la figura gràcies al seu efecte reductor, drenant i refermant. La seva formulació també conté agents hidratants.

Cryogenic Casmara localitzat: Tractament que actua sobre el col·lagen i l’elastina, substàncies responsables de l’elasticitat i fermesa de la pell, retornant-li la seva fermesa i joventut. Reafirma, tonifica i redefineix la silueta. La seva formulació també conté agents hidratants.

Aplicació:

S’efectuen amb un massatge i una posterior aplicació de màscara d’alginats, que es converteix en una textura gomosa, tenen la particularitat que les seves fórmules patentades fan que els principis actius es mantinguin vius durant 48h, per la qual cosa una vegada retirada el client se l’emporta a casa per a poder aplicar-la els dos dies següents per a potenciar la seva efectivitat.

El nombre de sessions es determinarà segons diagnòstic previ.

És aconsellable l’ús diari de la crema Bodi Sculptor: reductora de greix localitzat anticel·lulític i refermant.

Temps de realització: 1h
Preu per sessió: 69€
Val de 4 sessions: 236€